Τρόποι Αποστολής

  • Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από κατάστημα μας στην Χαλκίδα, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα κατά την υποβολή της παραγγελίας να έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”. Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα καθώς και την παράδοση των προϊόντων.

 

  • Αποστολή με Acs Courier στο χώρο σας.

Οι αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. (ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος).

Ενδεικτικά τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους εώς 2 κιλά για όλη την Ελλάδα είναι 3,30€ (περιλαμβ. ΦΠΑ). Για επιπλέον βάρος υπάρχει επιβάρυνση ανά κιλό. (Για χερσαίους προορισμούς η επιβάρυνση είναι 0,90€ ανά κιλό, ενώ σε νησιώτικους προορισμούς η επιβάρυνση είναι 1,00€ ανά κιλό). Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,30€ (περιλαμβ, ΦΠΑ). Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

 

  • Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών.

Για τη καλύτερή σας εξυπηρέτηση και για την οικονομικότερη σας λύση, σας προτείνουμε για  παραγγελίες που το βάρος ή ο όγκος τους είναι μεγαλύτερα να γίνονται με πρακτορείο μεταφορών προς όλη την Ελλάδα. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22210 86283 ή μέσω email στο info@efstathiou-sound.gr.