Τρόποι Πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας.
Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

  • Πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα μας, οδός 28ης Οκτωβρίου 47, 34100 Χαλκίδα.
  • Αντικαταβολή με Courier. Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας. Χωρίς κόπο και χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών εφόσον η συνολική της αξία δεν υπερβαίνει τα 500€.
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Visa, MasterCard, American Express ή Diners που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Δίνεται η δυνατότητα το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας να είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση Έδρα και Επάγγελμα.

 

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό Πειραιώς . Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε email στο info@efstathiou-sound.gr υπ΄όψιν κ. Ευσταθίου Ιωάννη. Στέλνοντάς μας το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων. *ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν πραγματοποιείτε πληρωμή μέσω Iban, οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά από 3 εργάσιμες ημέρες και αφού βεβαιωθεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας Λογαριασμό.

 

      ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

      IBAN: GR0601721530005153099998481